18 Şubat 2016 Perşembe

Vaillant Kombide F29 Arızası

Vaillant kombide f29 arızası; Vaillant kombi kullanıcıları cihazlarında f29 arızası ile karşılaşmaları durumunda cihazdan herhangi bir şekilde randıman alamamaktadır. Bu durumun nedenini birçok kez merak eden kombi kullanıcıları bizleri aramakta ve yardım talep etmektedirler. Bizlerde Vaillant Servis olarak bugünkü bloğumuzda Vaillant kombide f29 arızasını siz değerli müşterilerimize açıklamak amacıyla oluşturmuş bulunuyoruz.

Vaillant kombide f29 arızası kombinin alev almaması anlamını taşır. Kombinin alev almaması sonucunda kombi kullanıcıları herhangi bir şekilde ısınma ihtiyacını ya da sıcak su ihtiyacını karşılayamazlar. Dairede gaz var kombi basıncı düşük fakat kombi çalışma sırasında alev almıyorsa kombi ekranda yer alan f29 arızası meydana gelir. Kombinin çalışma konumundayken alev sönmesi arıza durumu olarak karşımıza çıkar. Bu durumda kombi içerisinde bulunan gaz valfinde arıza olabilir. Ya da iyonizasyon ateşleme elektrodu alevi görmüyor olabilir. Bu durumdan ziyade kombi içerisinde yer alan ve tüm parçaların görev yapabilmesi için ana karttan emir alması gerekir. Kombide ana kart arızasının oluşması halinde kombide alev oluşmayarak kullanıcılara herhangi bir randıman sağlamaktadır. Alev sönmesi durumunda kullanıcılar yukarıda da belirttiğimiz gibi hiçbir şekilde randıman alamazlar. Bu tür arızalara sebebiyet vermemek adına düzenli olarak Vaillant cihazlarınıza bakım işlemi uygulatınız. Düzenli olarak yapılan bakım işlemlerinde cihaz sağlıklı bir şekilde çalışır ve sizlerde bu tür sorunlar yaşamamış olursunuz.
Kombide aniden oluşan alev sönmesi kombi kullanıcılarını merak içerisinde bıraktığında dolayı bugünkü bloğumuzda sizler için f9 arızasını açıklamış bulunuyoruz. F29 arızası kombi ekranında fark ettiğiniz zaman kombiye hiçbir şekilde müdahalede bulunmadan mutlaka Vaillant servis ekipmanlarından bilgi almanız gerekir. Gelen servis ekipleri tarafından hangi parçadan dolayı sorun yaşıyorsanız sizlere ayrıntılı şekilde bilgi sağlanabilir. Sorunlarınızın kısa zaman içerisinde çözümlenmesini sağlayan firmamız her zaman olduğu gibi bugünde sizleri detaylı şekilde aydınlatmaya devam edecektir. Bizlere saat fark etmeksizin her zaman ulaşım sağlayabilir ve tüm merak ettiğiniz konular hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Uzman teknisyen kadromuz ve çağrı merkezi çalışanlarımız ile beraber sizlere daima yaşadığınız sorunlar hakkında detaylı bilgi vermeye devam edecek ve sorunlarınızı kısa zaman içerisinde çözümleyeceğiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder