7 Mart 2016 Pazartesi

Vaillant Kombinin Isı Ayarı

Vaillant Kombinin Isı Ayarı; Dairelerin ya da iş yerlerin ısınması için her mevsim kullanıcılar tarafından tercih edilen cihazlar arasındadır. Kombi bu nedenle her zaman kullanıcılara rahatlık yaşatır. Kullanıcılar kombi kullanımı sayesinde her zaman memnun kalmaktadır. Fakat bazı kullanıcılar tarafından merak edilen durumlar arasında kombinin ısı ayarı bazen kafa karıştırır. Bugün sizlere kombinin ısı ayarı konusunda detaylı bilgi sağlayacağız.

Vaillant Kombi hangi ayarda çalıştırılmalı gibi sorular hemen hemen her kullanıcı tarafından duyduğumuz sorunlar arasındadır. Sizlere dilerseniz hemen sormuş olduğunuz bu tür sorular hakkında bilgi sunalım: Öncelikle kombi ısı ayarı şu şekildedir ne yazık ki diyememekteyiz. Kombilerde her zaman iki ayar mevcuttur. Sıcak su ve kış konumu olarak ikiye ayrılır. Yaz konumunda sadece sıcak su alırken kış konumunda da hem ısınma ihtiyacınızı hem de sıcak su ihtiyacınızı karşılarsınız. Kombi her iki ayarda da çalışabilir fakat her daim önceliği sıcak su için tanır. Mesela kış aylarında kalorifer kullanırken sıcak suyu açtığınız zaman kalorifer konumu kapanarak sıcak su konumu kapanarak sıcak su konumu aktif konuma geçer. Bu nedenle kombide ısı ayarını her zaman kombi kullanıcıları belirler. Kombi marka modellerine göre ısı ayarı da değişiklik göstereceğinden dolayı ısı ayarını belirlemek kullanıcılara aittir. Kullanıcılar hangi derecede daha iyi randıman alacaklarına inanıyorlarsa kombi ısı ayarını o şekilde ayarlamaları gerekir. Her kombide bir ısı ayarı bulunur sizler tüketici olarak bütçenizi de göz önünde bulundurarak kombi ısı ayarını bu şekilde ayarlamanız gerekir. Örnek verecek olursak bulunduğunuz dairede izolasyon var ise ve sizler ara katlarda oturuyorsanız kombi ayarını kısık derecede tutabilirsiniz. Çünkü ara katlarda oturmanız ve dairede izolasyonun olma özelliği her zaman kombi ayarı kısık olsa bile bulunduğunuz ortamın ısınmasını sağlar. Fakat zemin katlarda ya da en üst katlarda oturuyorsanız ve dairede izolasyon yoksa bu durumda da kombi ısı ayarını yüksek tutmanız gerekebilir. Yani istediğiniz ve randıman alacağınız ısı derecesini en iyi sizler ayarlayabilirsiniz.

Vaillant Servisi her zaman sizlere yardımcı olan firmamız tüm merak ettiğiniz soruları cevaplandırarak sizlere detaylı bilgi aktarımı sağlamaktadır. Bu nedenle bizlere dilediğiniz zaman ulaşarak merak ettiğini her türlü konular hakkında bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder